Valle Devolliçe (1923)
Ajdin Asllani


Goca e berberit
Selimi dhe Hafisja


Dembe Katarose
Selimi me shokë Skiptar efendi Bestekar Hafize


1. Valle e shtruar
Ajdin Leskoviku me sazet
2. Mu në bahçen tënde
Hafize Leskoviku me sazet
3. Valle, Dy kunata duhen porsi motra
Selim Leskoviku
4. Cimi Cimi Ca
Selim dhe Hafize Leskoviku me shokë
5. Valle treshe
Selim Leskoviku me shokë
6. Vitori t'u befte neneja
Hafize Leskoviku me sazet
7. Në cip të shamisë
Selim dhe Hafize Leskoviku me shokët
8. Këta lesh si filli i arit
Hafize Leskoviku me sazet
9. Duart e bardha si pambuku
Hafize Leskoviku me sazet
10. Kënga e Dhimitraqit
Hafize Leskoviku me sazet
11. Vallja e Hasnajt
Selim Leskoviku me shokët
12. Asaman moj lule
Selim Asllani
13. Vura shkallet mbi avlli
Hafize Leskoviku me sazet
14. Do marrë çıften të dal për gja (1955)
Selim Asllan Leskoviku (Klarinet Gaqo Lena)


Home