1. Djemt e Llapushës (1987)
2. Dy lule ti dhash (1987)
3. Dada Shote (1987)
4. Aradha e Zejnel Ajdinit (1987)
5. Shtatë liqejt (1987)
6. Arif Hoxha (1987)
7. Ganimetes (1987)
8. Ish një dit pranvere (1987)
9. Veli Shala - Yll i lirisë (1987)
10. Një shami ta kam qendisë (1987)
11. Hajros dhe Hysnisë (1987)
12. Hajt moj lule ti mos qaj (1987)
Home