1. Pranverat kalojnë
Bukurie Morina, Merita Veselaj
2. Këngën time du me nis
Bukurie & Reshat Morina
3. Dy tri pika lule në ballë
Aziz & Reshat Morina
4. Pushoi zemra e Ibes sone
Reshat dhe Aziz Morina
5. Loke madhja e Malësisë
Reshat dhe Aziz Morina
6. Buzë liqenit
Reshat Morina
7. Cou moj cikë e dil te ara
Aziz Morina
8. I thuaj asay cuces te vogel
Merita Veselaj, Morina
9. Ushton gryka e Caraleves
Reshat Morina
10. Moj e mire, e bukur e bardhe
Bukurie Morina, Merita Veselaj
11. Kur po mdel cikë me u shetitë
Aziz & Reshat Morina
12. Asim Vokshi e Xhemail Kada
Reshat Morina
13. Po vjen lulja rethit malit
Bukurie Morina, Merita Veselaj


Home